Real Brides VZW neemt een nieuwe start!

Hey bride-to-be, welkom op onze nieuwe website!

Ben jij op zoek naar een ecologisch alternatief voor je trouwjurk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We zullen ons eerst even voorstellen. Real Brides VZW is een bruidswinkel waar gedoneerde jurken verkocht worden. Onze collectie bestaat uit tweedehands jurken en pasmodellen. 60% van de opbrengst gaat naar vrouw ondersteunende goede doelen.

Op 13 oktober opende we officieel onze deuren. Omwille van COVID-19 moesten we helaas de deuren sluiten dus dachten we dat het tijd was voor een rebranding. Dus nogmaals: welkom op onze nieuwe website! Wij zijn alvast super tevreden. Wat denk jij ervan?

Aangezien wij het niet mogelijk vinden om jou veilig te ontvangen hebben we ervoor gekozen onze deuren nog even te sluiten tot eind juni. Daarna ontvangen we je weer met open armen!

Deel onze website en ons concept alvast met je vriendinnen! 

Tot snel?

Groetjes

Ruth en Katia